Informatie

WELCOME

Je kan alleen deze server op als je een legaal gekocht Minecraft account hebt voor PC of Mac. Lees de server regels door voordat je op onze server komt, dat doe je hier.

Server IP:  play.race-league.net

Algemene regels
De onderstaande regels gelden over de hele server, hierop aanvullend zal elke gamemode apart worden behandeld voor de specifieke regels. Het is niet mogelijk om rechten te verlenen aan dit bestand.

– Het herhaaldelijk berichten sturen, ook bekend als spammen, van dezelfde berichten is niet toegestaan. Dit geldt ook voor commando’s die je kan uitvoeren zoals teleports.
– Het gebruik maken van een aanstootgevende* of op een andere manier ongepaste skin is niet toegestaan.

– Bouwen van ongepaste bouwwerken is niet toegestaan. Voorbeelden hiervan zijn hakenkruizen, stripclubs, geslachtsdelen en andere dingen die door andere mensen opgevat kunnen worden als ongepast.
– Liegen tegen staffleden in functie is niet toegestaan.
– Schelden, zowel met als zonder ziektes, is ten strengste verboden. Wij willen een positieve sfeer hebben op de server.
– Het vertonen van ongepast* gedrag in zowel chat als andere in-game features zal worden bestraft. Denk aan seksueel getinte gesprekken, ongepaste tekens of andere aanstootgevende teksten. Ook is het niet de bedoeling om op wat voor manier dan ook iemands geloofsovertuiging belachelijk te maken. Iedereen mag zijn/haar eigen geloof hebben en een eventuele discussie hierover kan beter buiten de server plaatsvinden.
– Pesten/bedreigen/intimideren van medespelers en/of staffleden wordt niet getolereerd.
– Misbruik maken van alternatieve accounts is niet toegestaan. Dit verschilt per gamemode wat wel/niet mag. Vraag bij twijfel een stafflid of lees hieronder bij de afwijkende regels per gamemode.
– Het maken van reclame**, op welke manier en voor welke platformen of diensten dan ook, is niet toegestaan.
– Gebruik maken van hacks en niet toegestane mods*** of het nadoen hiervan is ten strengste verboden. Dit is inclusief maar niet gelimiteerd tot: Hacked Clients, autoclickers, macro’s of andere externe programma’s. Ook is het niet toegestaan om spullen op jouw muis of toetsenbord te leggen om op die manier aan extra stats, punten, XP of andere voordelen te komen.
– Minechat (Online chat programma), of vergelijkbare programma’s, is niet toegestaan.
– Gebruik maken van een zwakheid/fout ook wel bekend als een “bug” in ons systeem is ten strengste verboden.

– Het is alleen toegestaan in-game items of ranks aan te schaffen via http://race-league.buycraft.net/ , onze officiële online shop. Iedere andere vorm van aankopen met echt geld is niet toegestaan en kan leiden tot een ban. Items die via illegale weg zijn aangeschaft/verkocht zullen nooit ondersteuning of support vanuit de server krijgen en als je een ban krijgt daarvoor zal je dus geen items/geld terug krijgen. Dit is ook bekend als real-world trading.

– Geef nooit jouw account informatie weg! Ook niet aan staffleden, een PartyCraft Stafflid zal nooit om jouw account informatie vragen, ook niet via de mail.

– Aanvullend op de bovenstaande regel is het niet toegestaan om misbruik te maken van een stafflid dat zich niet aan de regels houdt. Bij twijfel altijd contact opnemen met een Admin!

– PartyCraft Lead mag ten alle tijden, ook afwijkend van de algemene regelgeving, spelers (permanent) van de server verwijderen indien de speler volgens Lead een negatieve invloed heeft op de PartyCraft Server.

– Elke speler heeft de plicht om verdachte en/of verboden activiteiten te melden bij een stafflid.

– Misbruik maken van het report systeem is niet toegestaan (inclusief spammen)

* Onder ongepast of aanstootgevend gedrag wordt verstaan alle handelingen welke door een ander persoon als ongepast kan worden opgevat. omvattend maar niet gelimiteerd tot schelden met ziektes, gebruik maken van naaktskins etc.
** Het plaatsen van DDG related linkjes zoals kanalen van de Owner en Co-Owners bij live-streams of andere server related IP-adressen zoals die van de (kingdom)teamspeaks is wel toegestaan.

Minetopia:

– Elytra glitchen is niet toegestaan.

– AFK jumpen/cheaten is niet toegestaan.

– PVP-Loggen is niet toegestaan.

Creative plots

– Grote redstone “lag-machines” bouwen is niet toegestaan. Dit zorgt er voor dat onze servers langzamer gaan en dat de speelervaring minder wordt. Dit willen wij voorkomen.

– Het gebruik maken van cheated items (bijvoorbeeld lvl 127 enchants) is niet toegestaan. Deze items kan je via verboden mods inspawnen of kopiëren van anderen. Dit is niet de bedoeling.

– Het inspawnen, of in bezit hebben, van ongepaste heads is niet toegestaan. Voorbeeld hiervan is (net als bij ongepaste skins) een Hitler hoofd, geslachtsdelen of andere aanstootgevende dingen.

– Het spammen van het TPA command is niet toegestaan. Dit houdt in dat jij vaak achter elkaar /tpa {naam} gebruikt waardoor iemands chat helemaal vol staat met jouw TPA aanvragen.